Handelsbetingelser

Når du handler på maierskin.dk, køber du varerne af Hudklinikken Silkeborg v/Christin Maier, CVR: 29289557.

Generelle oplysninger
 • MAIERSKIN’s juridiske navn er Hudklinikken Silkeborg v/Christin Maier.
 • Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed ejet af Christin Maier
 • CVR-nr: 29289557
 • Adresse: Godthåbsvej 4, 2. th
 • 8600 Silkeborg
 • Telefon: 60 51 86 03
 • E-mail: kontakt@maierskin.dk
 • Hjemmeside: https://maierskin.dk
Købsprocessen

Hos MAIERSKIN kan du kun bestille dine produkter på vores hjemmeside.

Alle priser hos MAIERSKIN er inkl. moms og angivet i DKK. De indeholder ikke eventuelle kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer eller fragt. Du vil dog altid blive oplyst om alle disse inden købets afslutning. Der er således ikke yderligere omkostninger ved dit køb efter betalingen er foretaget.

Købsprocessen foregår i følgende trin:
 • Den eller de ønskede varer tilføjes til indkøbskurven.
 • Inden der fortsættes til kassen anbefales vi, at du går til kurven, for at sikre dig at du hverken har flere eller færre produkter end du ønsker, og at du har rette mængde af produkterne i din kurv.
 • Herefter fortsættes til kassen.
 • Indtast dine personlige oplysninger.
 • Vælg den ønskede betalingsmetode.
 • Tjek at alle indtastede oplysninger er korrekte, og godkend herefter købet.
 • Gennemfør betaling.
 • Efter betalingen er gennemført, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.
Betaling

På maierskin.dk kan du betale på følgende måder:

 • Visa/Dankort
 • Visa Electron
 • Danske MasterCards
 • Udenlandske MasterCards
 • MobilePay

MAIERSKIN trækker først pengene, når din vare er afsendt. Maierskin.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ordremodtagelse

Når du modtager din ordremodtagelse, skal du kontrollere, at den stemmer overens med din bestilling, samt at dine kontaktoplysninger er korrekte. Hvis du opdager fejl i ordrebekræftelsen, eller hvis du har ændringer til din ordre, beder vi dig kontakte MAIERSKIN med det samme.
Levering sker med GLS. Vi sender pakken senest 1-2 hverdage efter bestilling. Haster din bestilling, bedes du skrive det i ordreformularen.

Leveringsgebyr
 • Ordrer >499 kr sendes fragtfrit ved levering i Danmark til GLS pakkeshop.
 • Ordrer <499 kr leveres til GLS pakkeshop med leveringsgebyr 39 kr.
 • Levering til privat adresse med leveringsgebyr 59 kr.
 • Levering til erhvervsadresse med leveringsgebyr 45 kr.
 • Tunge forsendelser. Ved forsendelse af tunge pakker (over 10 kg) til en privatadresse forbeholder MAIERSKIN sig ret til at fakturere et ekstra gebyr. Hvis dette er aktuelt for netop din ordre, vil MAIERSKIN altid kontakte dig, inden varen afsendes.
 • MAIERSKIN sender i øjeblikket ikke varer til øvrige lande.
Kontrollér varerne ved modtagelse

Når du modtager dine varer, skal du kontrollere, at pakken er ubeskadiget. I modsat fald skal du kontakte MAIERSKIN på e-mail kontakt@maierskin.dk eller på tlf. 60 51 86 03.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld fortrydelsesret, når du handler hos MAIERSKIN. Fortryder du dit køb, har du 14 dage gældende fra dag, du modtager varen til at returnere varen.

Har du bestilt flere forskellige varer, som leveres enkeltvis, eller en vare i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Hvis du har købt flere varer på maierskin.dk, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Du skal indenfor den 14 dages periode give os en tydelig meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet og udnytte din fortrydelsesret. Meddelelsen skal gives ved at skrive til kontakt@maierskin.dk.

Du kan også benytte dig af en standardfortrydelsesformular og sende med retur. Du finder formularen her.

Det er ikke nok at blot at nægte modtagelse af varen, hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten.

Man kan miste sin fortrydelsesret, hvis:

 • Produktet er taget i brug.
 • Forsegling/emballage/plombering er brudt.
 • Produktet er beskadiget i din varetægt.
Returnering og ombytning

Fortryder du købet, skal du sende din ordre retur til os seneste 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen.

Hvis du fortryder, skal du sende varen til: MAIERSKIN, Rågevænget 18, 8270 Højbjerg

Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet returvaren til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelse til MAIERSKIN. Vi foreslår, at du gemmer kvitteringen for at have overgivet varen til postvæsenet m.v. rettidigt.

Ved tilbagelevering er du ansvarlig for, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har selv ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Det er derfor en god ide, at gemme postkvittering og evt. track & trace nummer.

Når du køber på maierskin.dk, har du også mulighed for at returnere din ordre i Hudklinikken Silkeborg. Du skal blot medbringe faktura på dit køb.

Hudklinikken Silkeborg findes på adressen: Godthåbsvej 4, 2. th, 8600 Silkeborg
Hvad skal du sende med retur?

Du skal blot vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/faktura.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Eventuel forringelse af varens værdi hæftes af dig. Det betyder, at du helt eller delvist kan miste dit købsbeløb. Det sker, hvis varen:

– reelt er taget i brug
– blevet beskadiget, da du havde ansvaret for den
– er håndteret på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå art, egenskaber og den måde, som den fungerer på

Desuden skal du have fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, som er beskrevet ovenfor.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Fortryder du dit køb, får du det tilbagebetalt det beløb, som du har indbetalt til os ved købet. I tilfælde af forringelse af varens værdi, som du hæfter for, fratækkes denne købsbeløbet.

Beløbet tilbagebetales via samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du kan fremvise dokumentation for returneringen.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler med MAIERSKIN handler du med Hudklinikken Silkeborg v/Christin Maier. Det er således personale ved MAIERSKIN, som håndterer og følger op på eventuelle produktreklamationer.

Når du handler på maierskin.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, samt at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Reklamationen vil altid være rettidig, hvis der reklameres inden for to måneder, efter at manglen er opdaget.

MAIERSKIN refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det mærkes “reklamation” og indsendes til:

MAIERSKIN

Rågevænget 18

8270 Højbjerg

Når du returnerer varen, bedes du medsende en beskrivelse af fejlen. Husk at oplyse ordrenummeret. Kontakt venligst MAIERSKIN på e-mail kontakt@maierskin.dk eller på tlf. 60 51 86 03 inden returneringen.

MAIERSKIN kvitterer pr. mail, når den vare, der er en reklamation på, er modtaget. Mailen vil også indeholde en beskrivelse af reklamationens videre forløb. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Sørg for at få en kvittering for afsendelse, så MAIERSKIN kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til MAIERKSIN support på kontakt@maierskin.dk eller på tlf. 60 51 86 03. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du, hvis betingleserne er opfyldt, indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.”

Du har også mulighed for at gøre brug af EU-kommissionens nye online klageportal, ODR. Denne platform er hovedsageligt relevant hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder adgangen til denne portal via dette link her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/, hvor du kan indgive din klage.

Logstatistik

MAIERSKIN anvender en logstatistik, det vil sige et statistiksystem, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvor på websitet det forlades m.v. MAIERSKIN anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en onlineaftale med MAIERSKIN, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Email-adresse

MAIERSKIN foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos MAIERSKIN/Hudklinikken Silkeborg v/Christin Maier. Oplysningerne opbevares ukrypteret i fem år, hvorefter de slettes. Når der indsamles personoplysninger via websitet, sikrer MAIERSKIN, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

MAIERSKIN og personalet har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Dette er nødvendigt for at kunne ekspedere din ordre.
Den dataansvarlige for ordre købt via MAIERSKIN er hudlæge Christin Maier, Hudklinikken Silkeborg v/Christin Maier. Oplysninger afgivet til MAIERSKIN videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.

Som registreret hos MAIERSKIN har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MAIERSKIN via e-mail på kontakt@maierskin.dk

Sikkerhed ved betaling på nettet
Cookies

MAIERSKIN anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.
Cookies bruges til:

• at skabe øget brugervenlighed.
• at huske, hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

En cookie er betegnelsen for, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde genkender serveren (f.eks. et websted), hvem brugeren er, ved brugerens næste besøg. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

MAIERSKIN, Januar 2019