Om Maierskin

Maierskin.dk er en webshop af Christin Maier, ejer af og praktiserende speciallæge i Hudklinikken Silkeborg. På webshoppen finder du alle de produkter, som vi også i Hudklinikken anbefaler.

Christin Maier

Christin Maier er uddannet læge fra Aarhus Universitet og speciallæge i dermatologi. Hun har en bred klinisk uddannelse og erfaring med ansættelser ved Odense Universitetshospital og Aarhus Universitetshospital. Siden 2010 har Christin Maier drevet Hudklinikken Silkeborg som praktiserende hudlæge. Hun vejleder dagligt mennesker med hudsygdomme i hudpleje. Og har i kraft af sin uddannelse, specielle interesse og erfaring kendskab til hvilken hudpleje der fungerer bedst til de forskellige hudtyper og hudproblemer.

Christin Maier er medlem af den europæiske og den amerikanske hudlægeorganisation, EADV og AAD, og deltager jævnligt i deres efteruddannelse. Hun er desuden medlem af Dansk Dermatologisk Selskab, Danske Dermatovenerologers Organisation.

Marcus Maier

Marcus Maier Kristensen studerer økonomi ved Aarhus Universitet. Marcus er webdesigner og chef for webshoppen www.maierskin.dk. Han har ansvaret for funktionaliteten og driften i Maierskin.